flag_uk      linkedin

A MEMBER OF THE ACO GROUP​

aco-group

Støbe- og smedegods

ALLERUP TEKNIK AS er en alsidig samarbejdspartner, ikke mindst når det drejer sig om støbegods. Vi har et stort netværk af leverandører – således kan vi tilbyde støbegods i enhver form.

Præcisionsstøbegods:

Vi leverer præcisionsstøbegods til den danske industri. Vi har højt kvalificerede leverandører inden for voksstøbninger i alle størrelser. Vi er leveringsdygtige i alle ferro- og nonferrokvaliteter.

Sandstøbegods:

Vi fungerer i dag som bindeled mellem vore kunder og det net af leverandører, som vi har oparbejdet igennem de sidste 25 år. I dag køber vi gods fra hele verden, med det for øje, at placere netop deres ordre der, hvor de opnår den bedste kvalitet, pris og leveringssikkerhed.

Allerup Teknik A/S leverer såvel håndformet som maskinformet støbegods i mange materialekvaliteter. Emnevægten kan variere fra få kg op til ca. 50.000 kg.

Kokillestøbning / Højtryksstøbning:

Vi leverer i dag emner i diverse letmetal legeringer til mange brancher. Eksempelvis: belysning, møbler, personlige hjælpemidler og fødevareindustrien.

ALLERUP TEKNIK AS - "Deres partner i støbegods". Ring og få en uforpligtende snak om udformningen af et nyt støbegodsemne, eller få et godt tilbud på eksisterende emner.

Vi leverer både friformet smedegods og sænksmedegods.

Friformet smedegods:

Vi leverer smedeemner til en stor del af den danske industri, så som maskinproducenter, tandhjulsproducenter, skibsværfter etc.

Sænksmedeemner:

Leveres efter kundens ønske. ALLERUP TEKNIK AS har et bredt udvalg af leverandører i hele verdenen. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige materialekvaliteter, ligesom emnevægten kan variere fra få gram op til 25-30 kg/emne.

Generelt kan vi tilbyde alt støbegods færdigbehandlet og overfladebehandlet.

Alle vore smedeprodukter leveres iht. de gængse normer, og kan naturligvis leveres med diverse former for certifikater.

Hvis du bestiller lagervarer i dag
inden kl. 12, leverer vi i morgen

Har du brug for hjælp?

Indtast dine oplysninger nedenfor og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ALLERUP TEKNIK A/S har eget lager og kontor i Nanjing, Kina, hvorfra vi sælger strengstøbejern til kunder i Kina.

​ALLERUP TEKNIK a/s

Stat-Ene-Vej 50

5220 Odense SØ

Tlf.: +45 70 11 93 11

CVR: 12223900

E-mail: at@allerup-teknik.dk

Find ALLERUP TEKNIK A/S på kort