flag_uk      linkedin

A MEMBER OF THE ACO GROUP​

aco-group

Vidste du​ at...

Samarbejde

​ALLERUP TEKNIK AS samarbejder med støberier over hele verdenen?​

Støbeprocesser

​ALLERUP TEKNIK AS rådgiver gerne vores kunder, omkring hvilke støbeprocesser der passer sig bedst for det enkelte emne. Vi tager dialogen med kunden på den ene side og værktøjsmagerne på den anden.

Optimizing by know-how

Det betyder at ALLERUP TEKNIK AS bruger sine styrker og opbyggede viden, til at skabe de bedste muligheder for netop den opgave vi står overfor. Vi er ikke begrænset af et produktionsapparat eller et materialevalg. Vi har et leverandørnet der sikrer, at vi kan lægge produktionen, der hvor det er optimalt.

ALLERUP TEKNIK AS binder enderne sammen

​Vi er et moderne handelshus med mange relationer verden over. Vi har eget kontor og lager i Kina, AT-Nanjing Industrial Ltd., samt et netværk af agenter der sikrer optimale betingelser for samhandelen, samt at handelen bliver en succes for alle parter.

Logistik

​Intet er for stort, og intet er for småt for os i ALLERUP TEKNIK AS. I logistikafdelingen har vi mange års erfaring i håndtering af alle typer gods via sø, luft eller vej. Du bestemmer; hvad, hvor og hvornår. . Vi optimerer leveringssikkerheden, og vi har høje krav til præcision og kvalitet. Vi er til for dig.​

World Wide Delivery

​​I kraft af et internationalt netværk af samarbejdspartnere er vi i stand til at levere over hele verden, og er dermed en fleksibel medspiller på det globale marked.

Hvis du bestiller lagervarer i dag
inden kl. 12, leverer vi i morgen

Har du brug for hjælp?

Indtast dine oplysninger nedenfor og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ALLERUP TEKNIK A/S har eget lager og kontor i Nanjing, Kina, hvorfra vi sælger strengstøbejern til kunder i Kina.

​ALLERUP TEKNIK a/s

Stat-Ene-Vej 50

5220 Odense SØ

Tlf.: +45 70 11 93 11

CVR: 12223900

E-mail: at@allerup-teknik.dk

Find ALLERUP TEKNIK A/S på kort