flag_uk      linkedin

A MEMBER OF THE ACO GROUP​

aco-group

Om ALLERUP TEKNIK A/S

Optimizing by know-how

Dette betyder, at vi bruger vores styrker og den opbyggede viden, til at skabe de bedste muligheder for netop den opgave vi står overfor. 

Vi er ikke begrænset af et produktionsapparat eller et materialevalg som udgangspunkt. Vi har leverandørnettet som sikrer, at vi kan lægge produktionen, der hvor det er optimalt. ALLERUP TEKNIK AS's mange kunder sikrer et stort netværk at leverandører arbejde, og dette betyder, at ALLERUP TEKNIK AS betragtes som en betydelig kunde verden over - uanset den enkelte kundes ønsker samt behov.

Konkurrencen er skrap, og vore kunder søger ofte optimering, for at skabe en mere lukrativ forretning. Denne optimering kan vi tilbyde. 

ALLERUP TEKNIK AS's team er gearet til opgaven, og vil med en grad af høj service, fleksibilitet og gå-på-mod tage fat på opgaven og finde netop den løsning der sikrer, at allerede indsamlet viden bliver udnyttet til nye opgaver.

ALLERUP TEKNIK AS' produktprogram spænder i dag over 3 grupper. 

Således er vores ekspertise koncentreret om følgende områder :

  • Støbte produkter i materialerne jern, stål, aluminium, bronze, messing og zink. Støbeteknikker så som sandstøbning, kokillestøbning, præcisionsstøbning, kronitstøbning og lav/højtryksstøbning.
  • Strengstøbte, kokillestøbte og centrifugalstøbte længder i materialerne jern og bronze.
  • Industrielle komponenter, dvs. Stålemner der er klippet, bukket, skåret, svejst, samlet overfladebehandlet eller på anden måde konfektioneret.​

ALLERUP TEKNIK AS nøjes ikke med blot at levere råvaren. Vi kan også tilbyde at save, bearbejde, samle eller helt færdigproducere emner / produkter. 

Alt dette er op til kundens ønsker og interesser. Vi arbejder gerne med setup, hvor samarbejdet om et produkt udvikler sig over tid, således at vi starter med råvaren for senere at koble bearbejdningen på, og måske slutteligt producere produktet delvist eller helt færdigt før levering til kunde.

Optimizing by know-how – udfordre os – intet er for stort intet eller for småt – dine opgaver er vores spændende hverdag, og vi sætter en ære i at skabe succes for vores kunder.

Hvis du bestiller lagervarer i dag
inden kl. 12, leverer vi i morgen

Har du brug for hjælp?

Indtast dine oplysninger nedenfor og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ALLERUP TEKNIK A/S har eget lager og kontor i Nanjing, Kina, hvorfra vi sælger strengstøbejern til kunder i Kina.

​ALLERUP TEKNIK a/s

Stat-Ene-Vej 50

5220 Odense SØ

Tlf.: +45 70 11 93 11

CVR: 12223900

E-mail: at@allerup-teknik.dk

Find ALLERUP TEKNIK A/S på kort