Allerup Teknik - Facebook Allerup Teknik - LinkedIn
ALLERUP TEKNIK AS - A member of the ACO Group
ALLERUP TEKNIK AS member of ACO Group

(Før musen over billedet / Place cursor over image)

<h4>Vidste du..</h4>
At ALLERUP TEKNIK AS også leverer store støbte jern- og stålemner til entreprenør- og byggeindustrien? <br />
<br />
Vi har eksempelvis støbt og bearbejdet bærehjulene til Inderhavnsbroen i København.  <br />
<br />
Ordren kom i stand i samarbejde med en af vores lokale maskinfabrikker, som i øvrigt har opbygget hele stålkonstruktionen omkring hjulene.<br />
<br />
<br />
<a href='http://www.kk.dk/da/om-kommunen/indsatsomraader-og-politikker/byplanlaegning-og-anlaeg/anlaegsprojekter/broer/inderhavnsbroen' target='_blank'>Læs mere</a><h4>Vidste du..</h4>
At ALLERUP TEKNIK også leverer støbte  dele og beslag til møbel industrien? <br />
Eksempelvis møbelben og fødder til store Danske internationale møbel producenter. <br />
<br />
Der er store chancer for at du på et eller andet tidspunkt, har siddet i et møbel, hvor AT har leveret et eller flere komponenter til.
 

Støbe- og smedegods

ALLERUP TEKNIK AS er en alsidig samarbejdspartner, ikke mindst når det drejer sig om støbegods. Vi har et stort netværk af leverandører – således kan vi tilbyde støbegods i enhver form.

Præcisionsstøbegods:
Vi leverer præcisionsstøbegods til den danske industri. Vi har højt kvalificerede leverandører inden for voksstøbninger i alle størrelser. Vi er leveringsdygtige i alle ferro- og nonferrokvaliteter.

Sandstøbegods:
Vi fungerer i dag som bindeled mellem vore kunder og det net af leverandører, som vi har oparbejdet igennem de sidste 25 år. I dag køber vi gods fra hele verden, med det for øje, at placere netop deres ordre der, hvor de opnår den bedste kvalitet, pris og leveringssikkerhed.

Allerup Teknik A/S leverer såvel håndformet som maskinformet støbegods i mange materialekvaliteter. Emnevægten kan variere fra få kg op til ca. 50.000 kg.

Kokillestøbning / Højtryksstøbning:
Vi leverer i dag emner i diverse letmetal legeringer til mange brancher. Eksempelvis: belysning, møbler, personlige hjælpemidler og fødevareindustrien.

ALLERUP TEKNIK AS - "Deres partner i støbegods". Ring og få en uforpligtende snak om udformningen af et nyt støbegodsemne, eller få et godt tilbud på eksisterende emner.

Vi leverer både friformet smedegods og sænksmedegods.

Friformet smedegods:
Vi leverer smedeemner til en stor del af den danske industri, så som maskinproducenter, tandhjulsproducenter, skibsværfter etc.

Sænksmedeemner:
Leveres efter kundens ønske. ALLERUP TEKNIK AS har et bredt udvalg af leverandører i hele verdenen. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige materialekvaliteter, ligesom emnevægten kan variere fra få gram op til 25-30 kg/emne.

Generelt kan vi tilbyde alt støbegods færdigbehandlet og overfladebehandlet.

Alle vore smedeprodukter leveres iht. de gængse normer, og kan naturligvis leveres med diverse former for certifikater.